pmc-hoeksche waard logo

Zwanger- en MamaFitness

 
‘Een fitte zwangerschap, is een fijne zwangerschap’!
In 2018 start Paramedisch Centrum Hoeksche Waard met Zwanger- en MamaFitness.
Onder professionele begeleiding werkt u op een verantwoorde manier aan uw conditie en spierkracht. Daarnaast krijgt u verschillende oefeningen specifiek gericht op het trimester waarin u zich bevindt. Zwanger- en MamaFitness is een groepsles, waarin u tegelijkertijd zelfstandig en op eigen niveau kunt trainen.
 
Onderzoek heeft aangetoond dat sporten tijdens de zwangerschap, mits op een verantwoorde wijze en onder professionele begeleiding, positieve effecten met zich meebrengt. (Blijven) sporten tijdens de zwangerschap zorgt er namelijk voor dat de conditie minder snel teruggaat of zelfs verbetert, waardoor je je fitter en energieker voelt. Ook neemt de kans op het ontstaan van zwangerschapsdiabetes, pijnklachten en andere zwangerschapskwalen af. Daarnaast herstelt het lichaam na de bevalling ook sneller als het getraind is.
 
Bent u zwanger en wilt u graag op een verantwoorde en veilige manier in beweging blijven? Of bent u al bevallen en wilt u graag uw trainingsritme weer oppakken? Neem dan deel aan ons nieuwe beweegprogramma Zwanger- en MamaFitness.
Zwanger- en MamaFitness vindt plaats op maandagavond van 18.45-19.45 uur in Klaaswaal. Voor deelname of meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 0186-571447 of stuur een e-mail naar